Mestaritallin sunnuntaibrunssi
Caesar-salaattia, paahdettua parsakaalia (L)
Vihersalaattia (Veg,G)
Linssi-lehtikaalisalaattia (Veg,G)
Tapasvalikoima:
Leikkeleitä, juustoa, paahdettua parsakaalia & pähkinää, Pistou-marinoituja vihanneksia (L,G)
Savustettuja katkarapuja (M,G)
Batatas Bravas ja Sriracha-kreemiä (M,G)
Kasvisrullia (Veg)
Kana Yakitori-vartaita (M,G)
Pinaattimunakasta (L)
Talon leipää & Minicroisantteja ja levitteitä (L)
Tuoreita hedelmiä
Smoothie (Veg,G)
Tuoremehua
Tuorepuuroa marjoilla (Veg,G)
Jogurttia marjoilla ja granolalla (L)
Pannukakkuja hilloa
Omena-kaurapaistos & kanelivaahtoa (Veg,G)
Huomioimme pyydettäessä muut allergeenit
Brunssisunnuntait
huhtikuussa: 16.4., 23.4.
toukokuussa: 7.5., 21.5., 28.5 .
kesäkuussa: 4.6., 11.6., 18.6.
heinäkuussa: 2.7., 9.7., 16.7., 23.7., 30.7.
elokuussa: 6.8., 13.8., 20.8., 27.8.
syyskuusta eteenpäin aina kk ensimmäinen sunnuntai
Varaa pöytä
Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekemistä.