Mestaritallin brunssi

Mestaritallissa nautitaan runsaan brunssipöydän antimista elävän musiikin säestämänä. Paikalla on pianisti soittamassa flyygeliä. Tarjoilemme laajan kattauksen maukkaita brunssiherkkuja ja valikoima vaihtelee viikoittain. Brunssilla tarjolla aina myös Mestaritallin perinteinen lohikeitto.

Vuoden 2020 viimeiset brunssit klo 12–16:

  • Halloween-teemabrunssit la 30.10. ja su 1.11. – tarjolla on kaikkea madoista apinanaivoihin ja pianisti soittaa kauhuelokuvien klassikoita!
  • Isänpäiväbrunssi su 8.11.
  • Hyväntekeväisyysbrunssi su 15.11. Team Rynkeby God Morgon ja Mestaritalli kutsuvat sinut auttamaan ja syömään samalla hyvin. Lue lisää »

Mestaritallissa nautitaan sunnuntaisin runsaan brunssipöydän antimista

Tarjoilemme laajan kattauksen maukkaita brunssiherkkuja: kauden salaatteja ja vihanneksia, Mestaritallin lohta, paistoksia, munakkaita, tuoreita hedelmiä, juustoja, leipiä ja smoothieita. Valikoima vaihtelee jokaisella brunssilla. Brunssilla tarjolla on myös Mestaritallin perinteinen lohikeitto.

Brunssi noutopöydästä 32 €/hlö, 16 €/4–12-vuotias lapsi ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Talon kuohuviini brunssin yhteydessä tarjoushintaan 25 €/plo.

Varaa pöytä

Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekemistä. Runsas brunssi noutopöydästä on tarjolla joka sunnuntai klo 12–16.