Häähumua merellisissä maisemissa

Mestaritalli on ollut useiden vuosikymmenien ajan suosittu hääjuhlapaikka ja on käytössä ympäri vuoden.

Unohtumaton juhlapäivä

Merellinen ja rauhallinen ympäristö Toivo Kuulan puiston kupeessa tarjoaa kauniin vehreät maisemat kesähäille ja vastaremontoitu Mestaritalli tyylikkäät puitteet juhlan järjestämiselle. Syksyllä taivaanranta maalautuu upeisiin auringonlaskuihin, ja talvisin ravintolassa nautitaan ympäröivästä valkoisesta hiljaisuudesta. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus näkyy kaikessa mitä teemme: haluamme olla järjestämässä teille ikimuistoisen juhlapäivän!

Istumapaikat ja tilat

Pääsali
Ravintolan pääsalissa voidaan järjestää juhlat jopa 160 henkilölle. Tila on jaettavissa kevyellä väliseinällä myös kahdeksi pienemmäksi tilaksi.

Merikabinetti
Pääsalin lisäksi vuokrattavana on 40 hengen Merikabinetti. Kabinetissa on helppo järjestää yksityinen tilaisuus erillisen sisäänkäynnin sekä wc- ja naulakkotilojen ansiosta. Merikabinetissa on myös Mestaritallin parhaat merinäköalat.

Kabinetissa on 65" tuuman näyttö, jossa langaton kuvansiirto sekä erikseen pyydettäessä fläppitaulu.

Mestaritallin anniskeluoikeudet ovat klo 02.00 asti, joten valomerkki tulee viimeistään klo 01.30.

Tee virtuaalikierros tiloissamme

Ruoka- ja juomatarjoilut

Koska kyseessä on ravintola, tulee ruoat ja juomat tilata Mestaritallilta. Ruokatarjoilu voidaan toteuttaa noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna, toiveidenne mukaan. Kutsutuille vieraille on kohteliasta tarjota ruokajuomat, mutta ruokailun jälkeen vierailla on myös mahdollisuus ostaa juomia omalla rahalla ravintolan baarista. Juomat veloitetaan aina toteutuneen kulutuksen mukaan. Räätälöimme ruoka- ja juomatarjoilut aina tilaisuuden luonteen ja toiveidenne mukaan.

Tutustu häämenuihin tästä

Ohjelma

Ravintolasalissa on mahdollista järjestää monenlaista ohjelmaa: tilaa on orkesterille ja tanssilattialle, stand upille tai vaikka tanssiesitykselle. Buffetpöydät voidaan kerätä pois ruokailun jälkeen ja vapautunutta tilaa voidaan käyttää vaikka tanssilattiana. Salissa on lautalattia, jolla on miellyttävää tanssia.

Pääsalissa on ravintolan äänentoistojärjestelmä, johon kuuluu myös yksi langaton mikrofoni. Salissa on myös flyygeli. Tilauksesta käytettävissänne on siirrettävä näyttö, jossa on langaton kuvansiirto. Kaikki laitteet ovat käytössänne veloituksetta.

Koristelut

Ruokatarjoiluiden hintaan kuuluvat kuitupaperiservietit ja halutessanne tuikkukynttilät. Tarjoamme luonnonvalkoiset pöytäliinat hääparille ja muistoille. Muista pöytäliinoista veloitamme 2 € / liina. Talvisin voimme laittaa ulko-ovelle ulkotulet. Muu koristelu on tilaajan vastuulla. Meillä on myös maljakkoja, joita voitte lainata kukkia varten. Tilan siivous kuuluu ruoan hintaan.

Budjetti

Mestaritallissa kustannuksiin vaikuttavat eniten tarjoiluiden taso ja määrä. Tässä esimerkkilaskelma hääjuhlista suositusjuomilla vuonna 2018:

• Alkumalja 6,00 €
• Hääbuffet 55,00 €
• Kaksi mietoa ruokajuomaa 15,00 €
• Avec 9,00 €

Yht. 85,00 € / hlö

Tämän lisäksi kustannuksia voi tulla tilavuokrasta viiden tunnin jälkeen (mahdollista välttää hyvällä baarimyynnillä). Ruoan hintaan sisältyvät henkilökunta, servetit, tuikkukynttilät, pöytämaljakot, loppusiivous sekä kaiken Mestaritallin tekniikan käyttö (esimerkiksi 84-tuumainen näyttö, langaton mikrofoni ja taustamusiikkijärjestelmä).

Muuta

Mestaritallin sijainti Taivallahden rannassa antaa kauniit puitteet esimerkiksi hääkuville. Noin 30 metrin päässä ravintolasta on merenrannassa pieni laituri ja hiekkaranta, jonne hääparin on kätevää siirtyä kuvausta varten.

Pihallamme on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa, mutta vieraat voi tuoda Taivallahden vastarannalle myös vesibussilla. Venelaiturilta on noin 5–10 minuutin kävelymatka Mestaritalliin.

Myyntipalvelu on tukenanne suunnittelussa alusta alkaen varmistaen, että hääpäivänä hääpari voi keskittyä nauttimaan omista häistään. Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 8.30–16) tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.