Muistotilaisuudet

Autamme teitä järjestämään lämminhenkisen muistotilaisuuden ammattitaidolla ja kunnioituksella.

Otamme osaa suruusi

Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestäminen on joka tilanteessa raskasta, ja me Mestaritallissa haluamme hieman keventää taakkaanne. Järjestämme tilaisuuden toiveittenne mukaan, ja varmistamme, ettei sinun tarvitse huolehtia käytännönjärjestelyistä.

Tilat

Valoisat tilamme ovat muunneltavissa seurueenne koon mukaan. Rauhallinen Merikabinetti soveltuu alle 40 vieraan tilaisuuksiin. Tilassa on oma sisäänkäynti terassimme kautta sekä omat wc- ja naulakkotilat. Pääsaliin mahtuu noin 160 henkeä, mutta tila voidaan puolittaa, jolloin sinne sopii noin 60 osanottajaa.

Tilaisuudessa on muistopöytä ja kynttilä. Ruokapöydät voidaan halutessa koristella tuikuilla. Halutessaan omaiset voivat tuoda oman kukan muistopöydälle ja ruokapöydille. Ravintolasta löytyy isoja ja pieniä kukkamaljakoita. Pöydissä on valkoiset pöytäliinat ja kuitupaperiservietit.
Servietin värivaihtoehdot ovat sininen tai luonnonvalkea.

Tee virtuaalikierros tiloissamme

Palvelut ja menu

Palvelu ja tarjoilut ovat meille kunnia-asioita. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen ja kunnioittava palvelu sekä ensiluokkainen ruoka. Buffet on klassinen ja vaivaton tapa tarjoilla ruokaa sekä pienille että suuremmillekin seurueille.

Tutustu menuihin tästä

Muistotilaisuuden järjestäjän muistilista

  • Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestelyt voidaan aloittaa ennen hautausluvan saamista.
  • Kutsu muistotilaisuuteen esitetään joko henkilökohtaisesti tai sanomalehden kuolinilmoituksen yhteydessä.
  • Virallista kaavaa tilaisuudelle ei ole, joten voitte muistella läheistänne hänen persoonalleen sopivalla tavalla, käydä läpi hänen elämänsä kohokohtia ja yhteisiä hetkiänne.
  • Puheiden pitämiselle on hyvä tarjota mahdollisuus tilaisuuden aikana.
  • Mahdolliset adressit voidaan lukea ääneen.
  • Halutessanne esille laitetaan muistopöytä, jolle laitetaan valkea liina, kynttilä, kukkia, vainajan kuva ja esimerkiksi jotain häneen liittyviä esineitä.
  • Tilaisuuden lopuksi joku omaisista kiittää mukana olleita osanotosta. Jotkut julkaisevat kiitoksen sanomalehdessä tai lähettävät kiitoskortin.