Ravintola Mestaritalli

Yhteystiedot
Merikannontie 6, 00260 Helsinki
040 715 4222
ravintolat.mestaritalli@restel.fi
Aukioloajat
Ma–Su11-22:30
Keittiön aukioloajat
Ma–Su1121

Talvikaudella Mestaritalli palvelee tilausravintolana

Tiedote asiakkaillemme

Seuraamme ja noudatamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja ohjeita.

Pyydämme myös asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsienpesuun. Käsidesiä on saatavilla kaikissa ravintoloissamme ja suosittelemme niiden käyttöä kaikille asiakkaillemme. Toivomme, että jos oireilet tai olet sairas, jäät kotiin.

Toimimme näin, jotta ravintolakokemus on paitsi miellyttävä, myös turvallinen niin asiakkaillemme kuin henkilökunnallemme, ja voimme nauttia kesästä ja yhteisistä hetkistä ravintolassa hyvillä mielin.

Lue lisää turvallisesta asioinnista ravintolassa »

Sijainti ja liikenneyhteydet

Mestaritalli sijaitsee Taivallahdessa Töölön kaupunginosassa Toivo Kuulan puiston vieressä.

Saapuminen julkisilla kulkuvälineillä

Bussilinja 24 Erottajalta Seurasaareen ajaa Mechelininkatua pitkin, ja lähin pysäkki on aivan Sibeliuspuiston tuntumassa, josta kävelymatkaa Mestaritalliin on noin 5 minuuttia.

Lisäksi useat bussilinjat, jotka ajavat Runeberginkatua pitkin, ovat hyviä vaihtoehtoja. Lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, jolta kävelee ravintolaan noin 10 minuuttia.

Raitiovaunulla Mestaritallille pääsee linjoilla 2 sekä 8, ja lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, jolta Mestaritalliin kävelee noin 10 minuuttia.

Saapuminen omalla autolla

Mestaritalli on ositteessa Merikannontie 6, 00260 Helsinki. Suosittelemme pysäköimään auton Merikannontielle tai Pohjoiselle Hesperian kadulle, josta löytyy kaupungin maksulliset pysäköintipaikat.

Ravintolan pihapiirissä on rajoitettu määrä paikoitustilaa, joka vaatii erillisen pysäköintitunnuksen. Pysäkööintitunnuksen saat ravintolahenkilökunnalta. Pysäköintitunnus on oltava auton tuulilalsissa heti kun auto on pysäköity parkkialueelle.

Meritallin edessä oleva asfalttialue on Toivo Kuulan puistoa, johon ei saa pysäköidä autoja. Helsingin kaupunki sakottaa kaikki tälle alueelle psyäköidyt ajoneuvot.

Varaukset ja tiedustelut

Restelin myyntipalvelu
Puh. 020 749 8140 (arkisin klo 8.30–12.30)

Sähköposti
ravintolat.mestaritalli@restel.fi

Tee pöytävaraus: