Ravintola Mestaritalli

Yhteystiedot
Merikannontie 6, 00260 Helsinki
040 715 4222
ravintolat.mestaritalli@restel.fi
Aukioloajat
Ma–Ti11-15Ke–To11-22Pe–La11-23Su11-15
Keittiön aukioloajat
Ma–Ti1115Ke–To1121Pe–La1122Su1115

Kolme Mestaritallin terassin lasista Iglua tarjoaa elämykselliset puitteet ympäri vuoden perheen, läheisten ja kavereiden kanssa vietetyille hetkille. Lämmitetyissä Igluissa voi nauttia Taivallahden merimaisemista säältä suojassa. Mestaritallin Iglut sopivat hyvin myös työporukoiden illanviettoihin ja muihin pienimuotoisiin kokoontumisiin.

Mestaritalli in english

Check the menu and other information in english »

Sijainti ja liikenneyhteydet

Mestaritalli sijaitsee Taivallahdessa Töölön kaupunginosassa Toivo Kuulan puiston vieressä.

Saapuminen julkisilla kulkuvälineillä

Bussilinja 24 Erottajalta Seurasaareen ajaa Mechelininkatua pitkin, ja lähin pysäkki on aivan Sibeliuspuiston tuntumassa, josta kävelymatkaa Mestaritalliin on noin 5 minuuttia.

Lisäksi useat bussilinjat, jotka ajavat Runeberginkatua pitkin, ovat hyviä vaihtoehtoja. Lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, jolta kävelee ravintolaan noin 10 minuuttia.

Raitiovaunulla Mestaritallille pääsee linjoilla 2 sekä 8, ja lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, jolta Mestaritalliin kävelee noin 10 minuuttia.

Saapuminen omalla autolla

Mestaritalli on ositteessa Merikannontie 6, 00260 Helsinki. Suosittelemme pysäköimään auton Merikannontielle tai Pohjoiselle Hesperian kadulle, josta löytyy kaupungin maksulliset pysäköintipaikat.

Ravintolan pihapiirissä on rajoitettu määrä paikoitustilaa, joka vaatii erillisen pysäköintitunnuksen. Pysäköintitunnuksen saat ravintolahenkilökunnalta. Pysäköintitunnus on oltava auton tuulilasissa heti kun auto on pysäköity parkkialueelle.

Meritallin edessä oleva asfalttialue on Toivo Kuulan puistoa, johon ei saa pysäköidä autoja. Helsingin kaupunki sakottaa kaikki tälle alueelle psyäköidyt ajoneuvot.

Varaukset ja tiedustelut

Restelin myyntipalvelu
Puh. 020 749 8140 (arkisin klo 8.30–12.30)

Sähköposti
ravintolat.mestaritalli@restel.fi

Tee pöytävaraus:
Oliko kaikki iglut jo varattu? Ei hätää, sillä Mestaritallin sisätiloissa voit nauttia ja ruokailla saman menun ääressä.

Etkö pääse varaamaan pöytää? Voit olla yhteydessä myyntipalveluumme ja varata pöydän sähköpostilla: ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puhelimitse: 020 749 8140 (arkisin klo 8.30–12.30).

Tiedote asiakkaillemme

Ravintolassamme on käytössä koronapassi à la carten tarjoiluaikana klo 17 eteenpäin. Passia kysytään heti ravintolaan saavuttaessa. Passina toimii EU:n koronatodistus, jonka löydät kirjautumalla Omakantaan osoitteessa kanta.fi. Koronapassi on käytössä myös yksityistilaisuuksissa.

Pyydämme myös asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsienpesuun. Käsidesiä on saatavilla kaikissa ravintoloissamme ja suosittelemme niiden käyttöä kaikille asiakkaillemme. Toivomme, että jos oireilet tai olet sairas, jäät kotiin.

Toimimme näin, jotta ravintolakokemus on paitsi miellyttävä, myös turvallinen niin asiakkaillemme kuin henkilökunnallemme, ja voimme nauttia yhteisistä hetkistä ravintolassa hyvillä mielin.

Lue lisää turvallisesta asioinnista ravintolassa »